Bologna, Italien

REJS MED NILLES REJSER

Det frodige Norditalien er rig på kultur, natur og fortryllende middelalderbyer. Oplev renæssancebyen Firenze i Toscana, de pastelfarvede byer ved Cinque Terre eller Gardasøens klare vand og charmerende kystbyer.

Flyv med Nilles og Great Dane Airlines direkte til Bologna fra Aalborg i maj, juni, august, september og oktober.

REJS MED GISLEV REJSER

Toscana har det hele. Stemningsfulde og historiske middelalderbyer, dragende landskaber, vinmarker og olivenlunde. I dette specielle område af Italien finder man forførende Firenze, de charmerende byer Lucca og Siena og selvfølgelig Volterra der er svaret på det autentiske Italien. Toscana byder også på dejlige kulinariske oplevelser og herlige toscanske vine.

Charmerende Cattolica giver dig muligheden for at opleve Adriaterhavets kyst fra første række. Her er en kilometerlang sandstrand og en indbydende strandpromenade, og også mange italienere bruger deres ferie på disse kanter. Her er mulighed for spændende udflugter til regionerne, Emilia Romagna og Umbrien, San Marino, verdens mindste republik og selvfølgelig kulturrige Assisi og Gradara.

Den Italienske Palmeriviera er et dejligt og uspoleret område af Italien, hvor italienerne selv holder ferie. Oplev den charmerende ferieby San Benedetto del Tronto, badebyen Sirolo, Loreto som er et kendt katolsk pilgrimssted samt skønne Assisi. Mens man er i dette område, er det også vigtigt at opleve Pastabyen Campofilone, regionens måske smukkeste by, Ascoli og tage en tur til verdens mindste republik, San Marino.

Rejsen til det sydlige Toscana tager dig med til den smukke toscanske kyst, hvor vi finder den charmerende badeby Castiglione della Pescaia. Smukke Siena og Pitigliano, også kaldet Lille Jerusalem.

Denne rejse tager dig med på en smuk og ikke mindst kulinariske rejse gennem regionerne Emilia Romagna og Piemont. Byer som Bologna, Torino og Parma er kulturelle perler som alle befinder sig i Italiens gastronomiske hjerte. Her er der uendelige kulinariske oplevelser blandt andet specialiteter som parmesanosten, parmaskinke, trøfler og balsamico. Området er derudover kendt for sine skønne Barolo vine.

Toscana og Ligurien er essensen af Italien. Her bliver du budt på kombinationen af smukke bølgende landskaber, azurblå kyst, det toscanske køkken og betagende byer som Montecatini Terme, kunstnernes by Firence, middelalderbyerne Lucca og Pistoria og selvfølgelig den farverige by Cinque Terre som ligger på en klippeafsats ud til Middelhavet.