Preveza, GRÆKENLAND

GRÆSK CHARME

Paleros er ægte græsk charme, når det er bedst. Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder og azurblåt hav.

Den hyggelige ferieby Paleros er beliggende direkte ud til kysten på det græske fastland blot 30 km syd for Preveza lufthavn. Byen er bygget op omkring den lille lystbådehavn og det lokale torv, som er mødestedet for både lokale og turister. Særligt i aftentimerne er disse områder populære samlingssteder.

Meganisi er en idyllisk ø med et eventyrligt frodigt landskab, som emmer af autentisk græsk charme

Denne græske perle ligger imellem Lefkas og det græske fastland i Det Ioniske Hav. Her bliver man hurtigt forelsket i øens naturskønne landskab, der er prydet med rustikke klipper, frodige pinjetræer, olivenlunde og det krystalklare hav, hvilket som i smuk forening skaber en smuk og idyllisk oase.

Sivota kaldes blandt grækerne selv for ”Det Græske Caribien”. Området er et af de mest smukke steder på det græske fastland med sit ekstremt klare hav med hvid sandbund, omkranset af små ubeboede øer og den spektakulære frodige natur, bestående af pinjeskov, cypres og oliventræer, der kendetegner området i det vestlige Grækenland. Man bliver som gæst intet mindre end betaget over den enestående skønhed, som Sivota har at byde på.