Fly til Dublin

 

Tag et fly direkte til Dublin og oplev en af en af Europas mest stemningsfulde hovedstæder, hvor musik, pubs og flotte bygninger helt tilbage fra 1700-tallet er en stor del af byen. Dublin har charme og byder på noget for enhver smag. I byen er der gode shopping muligheder og forlystelsesliv som i andre europæiske hovedstæder. De to største shopping områder er Grafton Street og O’Connell Street. Her ligger der mange tøjkæder og alle de store varehuse. På Grafton Street kan du finde Dublins eksklusive stormagasin Brown Thomas, hvor du kan finde mange kendte designmærker, som fx Chanel og Louis Vuitton.

I Dublin ligger alting inden for gåafstand. Du skal aldrig gå langt for at finde gode restauranter, med både specialiteter og kendte retter. Midt i byen ligger Saint Stephens Green, en af de mest populære parker i Irland. Her kan du nyde en oase i centrum af Dublin. Medbring picnickurv eller gå en tur rundt i parken, hvor du kan beundre de victorianske bygninger og statuer. Bestil dine flybiletter til Dublin, og få en fantastisk oplevelse med Great Dane Airlines.

Temple Bar

Temple Bar er et kunst- og forlystelsesområde, hvor de brostensbelagte gader er fyldt med gallerier, barer, restauranter og små specialbutikker. Her kan du bestille en pint Guinness, på en af de mange irske pubs. Hvis du er til musik, kan du nyde det store udbud af spillesteder med livemusik, der især byder på rock og irsk folkemusik. Om aftenen forvandles området til en stor folkefest, hvor de udadvendte irere holder til på bl.a. Palace Bar, Oliver St. John Gogarty’s og Temple Bar Pub.

Guinness Storehouse

I Dublin ligger Guinness Storehouse, som ikke bare er et typisk bryggeri. Det er et kæmpe oplevelsescenter, der byder på noget for enhver smag. Hvis du besøger Guinness Storehouse, bliver du igennem 7 etager ledt igennem hele historien bag bryggeriet. Her får du lov til selv at opleve og prøve masser af interaktive installationer. Hele byggeprocessen er forklaret visuelt, så selv de folk der ikke er ølentusiaster, bliver revet med af det flotte udførte center. På den øverste etage ligger Gravity Bar, som byder på en 360 graders udsigt over Dublin. Her kan du smage de gyldne dråber og nyde den sidste del af turen hos Guinness Store.

Dublin Castle

Dublin Castle er et slot fra det 18. århundrede, og er en af Dublins mest ikoniske seværdigheder. Det var her vores danske vikinge forfædre slog sig ned, inden slottet blev bygget. Du kan se viking-udgravningen fra det 13. århundrede, og høre om slottets fascinerende fortid. Få en rundtur på slottet for at høre historien. Du kan se genstande fra vikingetiden og opleve de statslige kamre i georgiansk stil. Du kan også besøge de charmerende haver, og betragte slottet fra den rummelige gårdsplads. Gennem århundrede har slottet underholdt b.la. Benjamin Franklin, dronning Victoria, Charles Dickens og dronning Elizabeth II. Tag et fly til Dublin og gå i deres fodspor.

Uanset om du rejser til Dublin i en weekend eller lidt længere, får du ikke svært ved at udfylde tiden. Så book dine flybiletter til Dublin nu, og få dig en oplevelse for livet.

Flybiletter til Dublin med Great Dane Airlines

Book dine flybiletter til Dublin, og tag et fly direkte til Irlands hovedstad med Great Dane Airlines, og vi garanterer dig en behagelig og sikker flyrejse fra Danmark til din destination. Uanset om du skal til et forretningsmøde i Dublin eller til den bedste feriedestination i Irland, så har Great Dane Airlines en billet, der passer perfekt til dig. Når du rejser med Great Dane Airlines, er der gratis parkering i lufthavnen i Aalborg. På din rejse til Dublin er vores højeste prioritet din komfort og trivsel, fra når du træder ombord på flyet til du står af igen. På din rejse bliver der serveret en kold anretning, og derudover får du tilbudt kaffe, te og vand. Så bestil dine flybiletter til Dublin nu, og vi garantere dig en rejse du sent vil glemme.