Fly til Edinburgh

 

Tag et fly til Edinburgh, byen der rummer en masse historie, flot georgiansk arkitektur og en masse seværdigheder. Skotlands hovedstad oser af hygge og charme. Køb dine flybiletter til Skotlands hovedstad, der oser af hygge og charme. Midt i byen ligger Edinburgh Castle, som har en lang historie som kongelig bopæl, fængsel og fæstning. Der er masser af stræder, du kan gå på opdagelse i, nyde en øl eller en whisky på en af de gammel pubs, sæt tænderne i det kendte haggis eller hør tonerne fra en sækkepibe.

Princess Street Gardens deler Edinburgh. Kigger du til den ene side har du Old Town, hvor du kan opleve byens største attraktion Edinburgh Castle, Royal Mile og de små krogede gader. Til den anden side har du New Town, hvor der er smukke eksempler på georgiansk arkitektur og det er her du skal shoppe, når du rejser til Edinburgh.

Udforsk Edinburgh

Når du rejser til Edinburgh, vil du hurtigt føle dig hjemme. Det er en storby med mange muligheder, samtidig med at byen er overskuelig og nem at finde rundt i. Byen byder også på et glimrede udvalg af restauranter, som tilbyder mad fra hele verden, så der er noget til alle smagsløg. Hovedstaden er en charmerende by med to bydele, så hvorfor ikke tage et fly til Edinburgh og oplev den helt fantastiske atmosfære og de mange oplevelser. Du er uden tvivl sikret noget af et eventyr, hvis du booker dine flybilletter til Edinburgh hos Great Dane Airlines. 

 

New Town

Edinburgh er et paradis for lystne shoppere. Centrum er meget kompakt, hvilket betyder at du er i gåafstand til det meste. På Princess Street i New Town er der shopping muligheder for enhver smag. Ved Andrew’s Square ligger det skønne luksusstorcenter Harvey Nichols, som byder på 4 etager med designertøj. Er du mere til små specialbutikker, er George Street et besøg værd. Her kan du også holde en velfortjent pause på én af de hyggelige caféer.


Old Town

I den gamle del af byen finder du alle de traditionelle skotske butikker og specialiteter, som kilte, sækkepiber og antikviteter. Her finder du også Royal Mile Whiskies, som sælger mere end 100 slags single maltwhiskyer. Når du besøger Edinburgh, kan du ikke komme udenom Edinburgh Castle, som ligger i den gamle bydel. Det er det første man bemærker, og det er ikke uden grund. Slottet er bygget på toppen af en vulkan inde i byen. Når du besøger slottet, vil du blive betaget af historien og omgivelserne, og det er en god idé at afsætte et par timer til besøget. Fra slottet kan du også nyde den panoramiske udsigt over Edinburgh.


Edinburgh Festival Fringe

Hele august måned flokkes mennesker fra hele verden til Skotlands hovedstad, for at deltage i The Fringe, verdens største kunstfestival. Byen bliver forvandlet til én stor scene, hvor stand-up komikere, musikere, skuespillere og gøglere fra hele verden optræder. Rejser du til Edinburgh i denne periode, er der garanti for at blive underholdt.

Udover The Fringe, afholdes der i august måned Royal Edinburgh Military Tattoo, som er den største årlige tilbagevendende begivenhed. Showet indeholder storslået opvisninger og musikalske indslag, og opføres på esplanaden på Edinburgh Castle. Bestil dine flybiletter nu, så du kan sikre dig en plads til Edinburghs Festival Fringe.

Flybiletter til Edinburgh med Great Dane Airlines

Book dine flybiletter til Edinburgh, og tag et fly direkte til den skotske hovedstad med Great Dane Airlines, og vi garanterer dig en behagelig og sikker flyrejse fra Danmark til din destination. Uanset om du rejser til Edinburgh for en weekend eller for en længere ferie, så har Great Dane Airlines en billet, der passer perfekt til dig. Når du rejser med Great Dane Airlines, er der altid gratis parkering i lufthavnen i Aalborg.

På din rejse til Edinburgh er vores højeste prioritet din komfort og trivsel, fra når du træder ombord på flyet til du står af igen. På din rejse bliver der serveret en kold anretning, og derudover får du tilbudt kaffe, te og vand.