Flyv direkte til Göteborg-Landvetter med Great Dane Airlines

Vi er stolte over at kunne præsentere en direkte afgang til den svenske havneby og metropol Göteborg, direkte fra Aalborg Lufthavn.

Göteborg har i årtier været en populær storbydestination blandt danskere. Her finder du Nordens største tivoli ”Liseberg”, fantastiske shopping muligheder og idyllisk storbystemning.

Nye muligheder for de jyske erhvervsrejsende

Med denne rute bliver det svenske marked lettere tilgængelig for det jyske erhvervsliv. Göteborg ligger nu blot 40 minutter væk fra Aalborg Lufthavn, hvilket åbner nye døre for dig og din virksomhed, der ofte har møder i den svenske havneby eller ønsker at etablere nye erhvervsforbindelser.

Nå dit morgen- eller formiddagsmøde

Vi har med vores morgenafgang klokken 06:50 taget særligt hensyn til erhvervet. Med ankomst i Göteborg allerede klokken 07:30, kan du nemt nå dit morgen- eller formiddagsmøde. Mens du er i luften, kan du passende nå en kop gratis og varm kaffe, mens du overvejer de sidste detaljer til dit kommende møde eller arrangement. Vi flyver først hjem til Aalborg klokken 14:30 fra Göteborg-Landvetter, så du ikke behøver at skynde dig tilbage til lufthavnen når dit møde er slut.

Vores flyvning til Göteborg går hver anden torsdag i lige uger.

Fra havn og tung industri til moderne metropol

Selvom Göteborg er en havneby, er det bestemt ikke en betonklods og et hektisk industrimiljø man træder ind i, når man besøger denne smukke og ny forvandlet sydsvenske storby. Byen har over de seneste år været udsat for en sand make-over, der har forvandlet byen til en moderne og idyllisk metropol.

Göteborg er med sit grønne og bakkede landskab, farverige bygninger, smalle og hyggelige gader en magisk oplevelse for dig, der ønsker en god blanding af storby og afslapning.

Besøg nordens største Tivoli Liseberg

Liseborg har i mange år været en populær oplevelse for danske familier, der ønsker en uforglemmelig oplevelse. Liseberg er hele Skandinaviens legeplads, og har alt fra flyvende tekopper, radiobiler, pariserhjul, rutsjebaner af alle slags og gode spisesteder med overkommelige priser. Liseberg er perfekt til din næste oplevelse med familien, eller hvis du ønsker en dag fuld med adrenalin sus. For familier rejsende med små børn henvises der til de lidt mere jordnære oplevelser i Kaninlandet, hvor karrusellerne er sjove og i et roligt tempo. Her finder du også legepladser på området ”Børnenes Paradis”, hvor de kan få brændt en masse krudt af, inden I skal prøve en af parkens skønne restauranter.

For de lidt ældre børn og barnlige voksne, anbefales det frie fald AtmosFear der udsætter jer for en kraft svarende til 4G, mens I drøner ned fra 116 meters højde. Prøv også Valkyria, der er Europas længste Dive Coaster – en rutsjebane med et lodret fald på hele 50 meter, 3 loops og en topfart på 105 km/t.

Shopping i Göteborg

Göteborg er Sveriges andenstørste by og med det kommer der gode shopping muligheder. Denne sydsvenske perle, er en herlig storby at shoppe i. Du finder hele 500 butikker indenfor 5 minutters gå gang fra hinanden. Inde i Centrum finder du alt fra store varehuse, design- og vintageforretninger og en masse hyggelige og små butikker i de idylliske gågader. Det kan godt svare sig at tage en ekstra kuffert med, da det kan være svært at modstå de mange fristelser Göteborgs shopping muligheder byder på.

Tilkøb din ekstra bagage for kun 100 DKK direkte hos Great Dane Airlines.

Great Dane Airlines byder dig velkommen til Göteborg.