ZADAR, KROATIEN

OPLEV KROATIEN 

I det Dalmatiske ø-hav finder du charmerende byer og vidunderlig natur langs nogle af Europas smukkeste kyststrækninger. Her er mulighed for spændende udflugter til Norddalmatiens ældste by Zadar, ø-rundtur, vinsmagning, tur til Kroatiens største ø, Pag, med de specielle landskaber og smag på deres berømte fåreoste samt udflugter til Plitvice-søerne og sejltur i det smukke Kroatiske ø-hav.

Kroatien har en af de smukkeste kyststrækninger i Europa og byder samtidig på et utal af seværdigheder. Oplev kejserbyen Split, charmerende Trogir og historiske Sibenik eller tag på udflugt til den naturskønne nationalpark Krka, autentiske Etnoland eller nyd en sejltur i det fantastiske kroatiske ø-hav.

All Inclusive giver dig muligheden for at overgive dig til total afslapning og/eller begive dig ud på spændende udflugter til kejserbyen Split, den fantastiske nationalpark Krka, historiske Sibenik, skønne Zadar og autentiske Trogir, hvis bymidte er optaget på UNESCOS verdensarvsliste. Oplev den kroatiske skærgård fra første parket.