CHARTERFLYVNING

Great Dane Airlines tilbyder fleksible transportløsninger til chartermarkedet.
KONTAKT OS
Vores flåde består af fly af typen Embraer 195 med plads til op til 118 passagerer. Kabinen er støjsvag og er indrettet med 2 sæder i hver side, hvilket giver mere benplads. Det er muligt at indgå kontrakter af både kortere og længere varighed på flytypen.

Flyene opereres normalt med en besætning bestående af to piloter – kaptajn og styrmand – samt 3 kabinebesætningsmedlemmer, heraf én kabinechef.

Vores gode service ombord på flyet tilpasses rejseselskabernes eget servicekoncept, ligesom der er mulighed for branding indeni flyet.

Vi tilpasser efter jeres behov

Servicekoncept

Som underleverandør til mange forskellige kunder er det afgørende, at vi forstår at indrette vores service ombord, præcis som kunden der chartrer flyet ønsker det.
Vores største aktiv er vores erfarne og dygtige medarbejdere, der alle bestræber sig på at yde en professionel indsats og levere et produkt af høj kvalitet. Vores fælles udgangspunkt er, at vi ønsker at gøre Great Dane Airlines til et godt og solidt flyselskab, der sætter en ære i at yde sit bedste hver gang. Uanset opgavens karakter er service og fleksibilitet motoren for vores operation.

Vi fokuserer på at vores service skal være i top og at både passagerer og vores kunder er tilfredse. Vi vil gerne gøre rejsen til en oplevelse udover det sædvandlige.

Kvalitet er i højsædet
Som del af vores servicekoncept er der stort fokus på kvalitet og nydelse i den mad og drikke, der serveres ombord på flyene.

KONTAKT OS

karina Suhr Holm