vores historie

Great Dane Airlines blev stiftet i 2018 af Thomas Hugo Møller og den 14. februar 2019 blev det nye Nordjyske flyselskab lanceret og offentliggjort.
Siden den 14. juni, hvor vores første flyvning gik til Rhodos, har vi fløjet mange rejseglade gæster til deres feriedestination.

Vi er et Nordjysk selskab, med stærke nordjyske rødder. Når du rejser med os, er du ikke bare et sædenummer. Vi har fokus på vores gæster og vores kabinepersonale sørger for en fantastisk service ombord.

Vores fly opereres med dansktalende besætning bestående af to piloter – kaptajn og styrmand – samt tre kabinebesætningsmedlemmer, heraf én kabinechef.

Hos Great Dane Airlines har vi et fælles mål i forhold til bæredygtighed. Det er en integreret del af virksomheden, hvor alle afdelinger spiller en vigtig rolle. Vi arbejder hele tiden på at optimere på vores løsninger og produkter. Blandt andet er vores plastflasker produceret af genbrugsplast. Vi gennemgår vores forbrugsmaterialer ombord og undersøger muligheder for forbedringer løbende.
Vores moderne flyflåde har brændstofbesparende motorer og har opadbøjede vingespidser – også kaldet winglets, de mindsker luftmodstanden og derved optimerer de brændstoføkonomien. De bidrager dermed til at reducere miljøbelastningen under flyvninger.
 
Derudover har vi også en langsigtet målsætning, hvor vi kigger på, hvad vi kan gøre for at erstatte brændstoffet med mere miljøvenlige alternativer. Dette gør vi i samarbejde med Dansk Fuels og Aalborg Universitet.

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED