Malaga, Spanien

Flyv direkte til Malaga med Great Dane Airlines.

Feriedestination for hele familien

Malaga er uden tvivl en af de mest populære spanske feriedestinationer for danske ferierejsende. Dette skyldes blandt andet områdets varme temperaturer, store sandstrande langs den 161 km lange kyst Costa del Sol og autentiske oplevelser. Malaga er en ideel feriedestination for hele familien, med dens feriekombination af strand, shopping, kulturoplevelser og sportsaktiviteter.

Hvis du planlægger at besøge Malaga så abefaler vi at du tager et hurtigt kig på den danske blogger Rejsekris, som har samlet de bedste seværdigheder i Malaga og Solkysten

Malaga har gennemsnitligt 300 solskinsdage om året og er en perfekt destination for golf entusiasterne hele året rundt, da området huserer mere end 40 golfklubber.

Kunstneren Picasso – Malagas søn
Malagas indbyggere er særligt stolte over at byen er fødeby for den verdensberømte kunstner Pablo Picasso. Hvis du er til kunstneriske oplevelser, så har du fundet det rette sted. Besøg Museo Picasso Málaga – det store Picasso museum i Palacio de Buenavista der huserer mere end 200 værker doneret af hans familie. Her finder du alt fra hans samling af malerier, tegninger, keramik og skulpturer. Du kan også besøge hans fødehjem på Placa de la Merced i byens centrum. Her finder du genstande anvendt af Picasso i de hele 14. år han boede der.

En kombination af badeferie og oplevelser
Malaga ligger i den spanske region Andalusien der er særlig kendt for Flamenco dans, arkitektur, tapas, spansk charme og gæstfrihed. Malaga er et paradis for badegæster grundet områdets skønne sandstrande langs Costa del Sol kysten. Du finder krystalklart vand, bløde sandstrande og idylliske omgivelser der giver dig muligheden for at nyde en afslappet ferie. Malaga er blandt de mange spanske feriedestinationer der lader dig kombinere badeferie og oplevelser.

Efter en lang dag med afslapning på hotellet eller ved en af de mange sandstrande, kan du gå på opdagelse i byens centrum der er præget af sammensmeltningen af arabisk- romersk- og spansk arkitektur. Malaga byder også på traditionel andalusisk gastronomi i form af Tapas, Paella og mange andre kendte spanske retter. Gå på opdagelse i gastronomiens tegn mens du befinder dig i sydlige og idylliske omgivelser.

Great Dane Airlines byder dig velkommen til Malaga.