Mallorca, Spanien

Flyv direkte til Mallorca med Great Dane Airlines.

gyldne sandstrande og idylliske omgivelser

Mallorca har det hele. Her finder du Azur blåt hav, hemmelige bugter, gyldne sandstrande, flotte og barske bjerge, farverige landsbyer, smuk arkitektur og pulserende storbyliv og natteliv. Mallorca kan nemt dække dine feriebehov!

Palma
Palma de Mallorca er øens hovedstad og byder på pulserende storbystemning, natteliv, gastronomi, smuk og historisk arkitektur og fantastiske monumenter og shoppingmuligheder. Palma passer perfekt til dig der primært ønsker en storbysferie omringet af sydlandsk stemning, men som også gerne vil have mulighed for afslapning ved en af byens nærliggende gyldne sandstrande. Mallorca byder på flere historiske attraktioner og seværdigheder som Bellver Castle, La Seu Katedralen og det virtuelle museum Es Baulard og mange flere. Flere vælger også at leje en bil og besøge de mange omkringliggende bjergruter med udsigt udover byens bugt og bybillede. Forkæl dig selv med den lokale gastronomi og en romantisk gåtur i byens idylliske og maritime gader og promenader.

De bedste områder
Mallorca byder på gyldne sandstrande og idylliske omgivelser der passer perfekt til dig der ønsker at koble af og nyde livet. De mest populære områder på øen ligger primært i den sydlige og østlige del af øen, dog afhænger det af egen præference. De mest fremhævede områder på øen er Palma, Magaluf, Palma Nova, Santa Ponsa, Puerto Portals, Colonia Sant Jordi, Cala Ratjada, Cala Millor, Cala d’Or, Alcudia, Port de Soller, Playa de Muro og Can Picafort.

Santa Ponsa er særligt kendt for dens tiltrækning af Golf entusiaster, Alcudia for dens lokale og kulturelle oplevelse, Port de Soller for dens idylliske og maritime omgivelser som kystby og Cala Ratjada området er perfekt til badeferien og afslapning sammen med familien. Allesammen har de gyldne sandstrande til fælles.

Great Dane Airlines byder dig velkommen til Mallorca.